"


Συγκίνηση και αναμνήσεις από το φιλικό Παλαιμάχων Καστοριάς – Αθηναϊκού (pics)


Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν ζωντάνεψαν την Κυριακή στο γήπεδο της Πενταβρύσου, όπου συναντήθηκαν δύο ιστορικές ομάδες, οι Παλαίμαχοι Καστοριάς και του Αθηναϊκού σε μια ποδοσφαιρική πανδαισία.



Παράσχος, Σαργκάνης, Ποντίκης, Σιαπανίδης, Χουνουζίδης, Αγόρου, Αναγνώστου κ.α. από την θρυλική Καστοριά, και Αναστασίου, Χατζηαγγελής, Τάπρατζης, Τζαλοκώστας, Σπηλιώτης, Τσαβαλιάς, ήταν μερικά από τα ηχηρά ονόματα του Αθηναϊκού.




Το σκορ μικρή σημασία έχει, αφού έδωσαν το «παρών» αστέρες του παρελθόντος, με τη συγκίνηση να περισσεύει και τα συναισθήματα να είναι κάτι παραπάνω από έντονα.





Για την ιστορία η ομάδα της Καστοριάς επικράτησε με σκορ 4-2 με γκολ που πέτυχαν οι Σολάκης, Χουνουζίδης, Ρέββας και Τσίκος, ενώ για τον Αθηναϊκό σκόραραν οι Τσαβαλιάς και Τάπρατζης.

Τα χαμόγελα ήταν σκορπισμένα παντού και έφυγαν άπαντες αγκαλιασμένοι από το γήπεδο ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.





Με την ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αγωνίστηκαν Δημητριάδης, Κόλλιας, Παπαδάμου,  Σαββίδης, Σολάκης, Τσαγκόπουλος, Αναγνώστου, Χουνουζίδης, Εμμανουηλίδης, Τσίκος, Ρέββας, Τζημαράκας, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που έδωσαν το παρών, αλλά δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν, όπως, Σαργκάνης, Αλεξιάδης, Ποντίκης, Παπαδόπουλος, Σαββόπουλος, Αγόρου.


Απονομή αναμνηστικών πλακετών από την ΕΠΣ Καστοριάς

Η ΕΕ της ΕΠΣ Καστοριάς απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στα μέλη των Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ΠΑΕ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, για την προσφορά τους, την κοινωνική αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό μέσα από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.



















Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ