"


Οι Aroma Caribe στην Καστοριά για μια νύχτα με εξωτική διασκέδαση

O Σύλλογος γονέων, παιδιών και ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών " Μαζί σου σε συνεργασία με την "Steve.W.Agency" σας ταξιδεύουν στην Καραϊβική


παρέα με τους "Αroma Caribe" μια μπάντα η οποία δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 1994 από Έλληνες και Λατινοαμερικάνους μουσικούς. Έχοντας επιτύχει με σκληρή δουλειά, με μεγάλη εμπειρία και φυσικά με το ταλέντο τους, για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και σταθερό ήχο, φτάνοντας μέχρι το επίπεδο των μεγάλων Λατινικών ορχηστρών από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.


Το ρεπερτόριό τους, εκτός από το salsa, chacha, bolero, mambo, αποτελείται από κλασσικές τζαζ, λατινικές τζαζ και ψυχές και φωνές ρυθμού. Δεν απέκτησαν μόνο τον τίτλο της καλύτερης και πιο αυθεντικής λατινικής μπάντας στην Ελλάδα, αλλά τον θαυμασμό και την αναγνώριση των θρυλικών μουσικών όπως ο Roberto Pla, ο Τίτο Πουέντε, ο Alfredo Rodriguez, ο Ray Vega και άλλοι.

Συνενώθηκαν σε συναυλίες με τους Roberto Pla, Ray Vega και Herman Olivera και έπαιξαν υποστήριξη για τους Τίτο Πουέν, Κελία Κρουζ, Λος Βαν Βαν, Ορλάντο Μαράκα Κοιλάδα, Έντι Πάλμιρι και Αλφρέντο Ροντρίγκεζ.

Κοκτέιλ, χορεύτριες,τροπικά φρούτα,finger food και μεγάλη ποικιλια κουβανέζικων πούρων διατηρημένα σε ιδανικές συνθήκες έτοιμα να προσφερθούν σε εσάς πάντα από τους ειδικούς του είδους.

Αυτό είναι το Caribbean Night by Aroma Caribe που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στο "63 cafe-bar" στην Καστοριά και ώρα προσέλευσης 20:00.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ