"


ΚΚΕ: Οι υποψήφιοι στις εκλογικές Περιφέρειες της Δυτική Μακεδονίας - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι της Π.Ε. Καστοριάς


Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις Εκλογικές Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας για τις εκλογές της 7ης Ιούλη 2019 είναι οι εξής:


ΓΡΕΒΕΝΑ

Γκουτζηκώστα Κατερίνα, 48 χρονών, κατάγεται από την Τρικοκκιά, είναι οικονομολόγος, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Κλεισιάρης Γιάννης, 54 χρονών , εργάτης στην ALFAWOOD, μέλος της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Γρεβενών, πρόεδρος σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρεβενών, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών.

Κουρμούλης Γιάννης, 45 χρονών, κατάγεται από τη Δεσκάτη, φυσικός με μεταπτυχιακό στη ραδιοηλεκτρολογία, εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.


ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αθανασιάδης Κώστας, 64 χρονών, χημικός μηχανικός, συνταξιούχος, μέλος της ΤΕ Καστοριάς –  Βοΐου του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Γραμμένου Αννέτα, 33 χρονών, φυσικός, μέλος της ΤΕ Καστοριάς –  Βοΐου του ΚΚΕ, Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Άργους Ορεστικού.

Ζέγα Γεωργία, 63 χρονών, γουνεργάτρια, μέλος της ΤΕ Καστοριάς –  Βοΐου του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Γουνεργατών και Γουνεργατριών Καστοριάς

Κανάτσιος Γιάννης, 29 χρονών, απόφοιτος του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΤΕ Καστοριάς –  Βοΐου του ΚΚΕ.


ΚΟΖΑΝΗ

Αδαμίδου Σοφία, δημοσιογράφος και συγγραφέας, μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών, μέλος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων.

Αντάρας Κώστας, 25 χρονών, απόφοιτος του Ιστορικού – Αρχαιολογικού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Κουδούνας Γιώργος, 32 χρονών, απόφοιτος πληροφορικής, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, πρόεδρος του ΔΣ του Συνδικάτου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας, πρόεδρος του Παραρτήματος Πτολεμαΐδας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).

Κουζιάκη Τίνα, 28 χρονών, ψυχολόγος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ.

Λαμπαδά Χάρις, 32 χρονών, Επικουρική Παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

Ταταρίδης Πέτρος, 57 χρονών, ηλεκτροτεχνίτης, εργαζόμενος στη ΔΕΗ, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, μέλος του ΔΣ του Σπάρτακου.

Τσίγκα Έφη, 56 χρονών, αυτοαπασχολούμενη γεωπόνος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.


ΦΛΩΡΙΝΑ

Ελευθεριάδης Κυριάκος, 32 χρονών, αρχιτέκτονας, σχεδιαστής, μέλος της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αμυνταίου.

Καραντζίδης Βασίλης, 44 χρονών, δικηγόρος, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.

Στόικου Αφροδίτη, 42 χρονών, ιδιωτική υπάλληλος

Τορλαχίδου Γιώτα, 47 χρονών, πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηρακλείου, μέλος της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ, πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 6ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ