"

Η σημερινή ενημερωτική συγκέντρωση για το κατάστημα της Εθνικής Τραπέζης στο Άργος με μεγάλη προσέλευση κόσμου


"Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στο Δημαρχείο Άργους Ορεστικού, η ανοιχτή ενημερωτική συγκέντρωση

για τον καθορισμό των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν ενάντια στην παύση λειτουργίας του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Άργους Ορεστικού.

Το «παρών» έδωσαν η βουλευτής ΝΔ του Νομού, κα. Μαρία Αντωνίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης, ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους Ορεστικού, εκπρόσωποι γουνοποιητικών επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς, κ. Στέργιος Αδάμ, σύλλογοι και απλοί πολίτες, ενώ επιστολές διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας απηύθυναν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου και το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς.

Με τη σύμφωνη γνώμη όλων αποφασίστηκε η δυναμική, ενιαία και συντονισμένη αντίδραση του Δήμου και των δημοτών του και η εξάντληση κάθε μέσου και τρόπου προκειμένου να αποτραπούν ενέργειες που στρέφονται ενάντια την τοπική ανάπτυξη.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε κλιμάκωση των παρακάτω κινητοποιήσεων:

- ανάρτηση πανό σε διάφορα σημεία της πόλης
- γενικευμένη αντίδραση μέσω των social media
- κατάληψη του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας
- κλείσιμο εμπορικών καταστημάτων ως ένδειξη διαμαρτυρίας
- παραστάσεις διαμαρτυρίας σε πολιτικούς φορείς
- καθολική διακοπή πάσης φύσεως συνεργασίας με την Τράπεζα

Για την καλύτερη οργάνωση των αντιδράσεων συγκροτήθηκε πενταμελής συντονιστική επιτροπή, που θα μεριμνήσει για όλες τις απαραίτητες ενέργειες."

Πάνος Κεπαπτσόγλου
Δήμαρχος Άργους Ορεστικού 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ