Τί μαγειρεύουμε αύριο Παρασκευή;


Το μενού για αύριο Παρασκευή 17/5 προτείνει:


Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και μανιτάρια

Υλικά

4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
1 συσκευασία μακαρόνια
250 γρ. μανιτάρια
3 φρέσκιες ντομάτες τριμμένες ή 1,5 κούπα ντοματοχυμό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
Αλάτι-Πιπέρι
Μισή κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο

Διαδικασία

Γέμισε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό, ρίξε λίγο αλάτι και βράσε τα μακαρόνια ανάλογα με το χρόνο που αναφέρεται στη συσκευασία

Σε μέτρια φωτιά βάλε ένα τηγάνι και ρίξε το ελαιόλαδο

Πρόσθεσε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ανακάτεψε για 3 λεπτά

Πρόσθεσε τα μανιτάρια και ανακάτεψε

Μόλις πάρουν χρώμα και αφού σωθούν τα νερά πρόσθεσε την ντομάτα

Ρίξε τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι

Ρίξε λίγο νερό αν χρειαστεί και άσε τη σάλτσα να σιγοβράσει

Μόλις δέσει η σάλτσα απόσυρε από τη φωτιά

Σέρβιρε τα μακαρόνια σε πιάτα και βάλε από πάνω τη σάλτσα

Τα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και μανιτάρια είναι έτοιμα!

  Συμβουλές
Συνόδεψε με τριμμένη παρμεζάνα

Μην πλύνεις τα μανιτάρια με πολύ νερό: Για να μη γίνει νερουλή η σάλτσα βρέξε μια πετσέτα και καθάρισε με αυτή τα μανιτάρια

Πηγή: miam.gr


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ