"


Στις κλήσεις της Εθνικής Κ16 ο Φίλιππος Μαλεγκάνος του ΑΟ Κάστωρ!


Στην Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της Μίκρας θα βρεθεί την Τρίτη 21 Μαΐου για να λάβει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Κ16 ο επιθετικός του ΑΟ Κάστωρ και βασικό στέλεχος της Μικτής Νέων ΕΠΣ Καστοριάς, Φίλιππος Μαλεγκάνος.

Ο νεαρός και ταλαντούχος επιθετικός του  ΑΟ Κάστωρ είχε πολύ καλή παρουσία στο Ενωσιακό πρωτάθλημα Μικτών ομάδων και κέρδισε την κλήση του στην Εθνική Κ16.

Οι επίλεκτοι που επελέγησαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό θα λάβουν μέρος στην προπόνηση της Εθνικής Κ16 την Τρίτη στις 15:00 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη.

                            Υπερηφάνεια κα ικανοποίηση στον ΑΟ Κάστωρ

Η ομάδα του Α.Ο ΚΑΣΤΩΡ νιώθει υπερηφάνεια που ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της μέσα στην χρονιά κλήθηκε για δοκιμαστικά στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ-16!!

Αυτό δείχνει το πόσο καλή, σωστή και μεθοδική δουλειά γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.  Έτσι λοιπόν ο Μαλεγκάνος  Φίλιππος εκ των αρχηγών της Μικτής ομάδας ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ επιλέχτηκε από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές κ. ΚΕΧΑΓΙΑ και κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ καθώς και από τους αντιπάλους προπονητές των Μικτών ομάδων που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του φετινού Πρωταθλήματος η ομάδα της ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 21 Μαϊου ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα προπονηθεί με το εθνόσημο στο στήθος!!

Η ομάδα μας, λοιπόν, συγχαίρει κ εύχεται καλή επιτυχία στον ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΑΣ!!, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΑΟ Κάστωρ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ