"


Τα εργαστήρια ανέργων ολοκληρώθηκαν στο Άργος Ορεστικό

Στο πλαίσιο της δωρεάν πληροφόρησης και συμβουλευτικής ανέργων, που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Άργους Ορεστικού, με την πρωτοβουλία της κας. Δέσποινας Μπελόκα,

σε συνδυασμό με το ΙΝΕ. Γ.Σ.Ε.Ε., πραγματοποιήθηκαν δύο ομαδικά εργαστήρια προχθες, Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

Στα εργαστήρια «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας» και «Δικτύωση και δίκτυα σταδιοδρομίας στην αναζήτηση εργασίας» οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν στα προαναφερόμενα θέματα και σε επιμέρους ζητήματα.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν αρκετό ενδιαφέρον και ζήλο εκφράζοντας τις απορίες τους μέσα από χρήσιμες συζητήσεις, μοιραζόμενοι ταυτόχρονα και τις δικές τους εμπειρίες από την αγορά εργασίας.

Μερικά από τα θέματα που αναπτύχθηκαν από την ομιλήτρια κα. Σεβαστή Τσαμπουνάρη, αντιπρόσωπο της Γ.Σ.Ε.Ε. και συζητήθηκαν στα εργαστήρια αφορούσαν: στην δημιουργία ενός πλάνου αναζήτησης, συμβουλές σύνταξης ενός πετυχημένου βιογραφικού σημειώματος και οδηγίες σχετικά με μια πιθανή συνέντευξη εργασίας.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε μία βιωματική προσομοίωση πάνω στην παρουσία ενός «έξυπνου» βιογραφικού.

Όλοι οι συμμετέχοντες έκλεισαν με χαρά τη συνάντηση τους αναμένοντας μελλοντικά εργαστήρια με συμβουλές και ενημέρωση πάνω σε περαιτέρω εργασιακά ζητήματα.




























Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ