"


Σύλληψη 2 ατόμων σε Καστοριά και Κοζάνη για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπων μεταναστών

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, Δ.Χ. Λεωφορείο, το χρηματικό ποσό των

750 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν χθες Τρίτη 14 Μαΐου 2019 το απόγευμα σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Κοζάνης, δύο (2) άτομα, ένας 56χρονος αλλοδαπός και ένας 33χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τέσσερις (4) παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 56χρονο αλλοδαπό και διαπιστώθηκε να μεταφέρει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 46 και 55 ετών, οι οποίοι εισήλθαν-επανήλθαν παράνομα στη χώρα μας. Επιπλέον, σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 150 ευρώ, για ασφαλιστικές εισφορές.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βοϊου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοϊου, συνέλαβαν τον 33χρονο ημεδαπό, διότι κατελήφθη να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, με Δ.Χ. Λεωφορείο, δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 21 και 22 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν συνολικά και στις δυο περιπτώσεις:
•    ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
•    ένα (1) Δ.Χ. Λεωφορείο,
•    το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ και
•    τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους  κκ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών Καστοριάς και Κοζάνης, αντίστοιχα.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ