"


SAGA FURS : Ενημερωτική εκδήλωση για τους Έλληνες εκτροφείς και απονομή SAGA TOP LOT


Σe κεντρικό ξενοδοχείο, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική μερίδα της Saga Furs με θέματα σχετικά με την τρέχουσα δημοπρατική περίοδο, προοπτικές της ερχόμενης, τιμές των γουνοδερμάτων, διακυμάνσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρει το δημοπρατήριο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος εκτροφέων που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στο τέλος των εισηγήσεων απονεμήθηκαν στους Έλληνες εκτροφείς που διέθεταν αυτές τις ποιότητες κατά την περσινή σεζόν, τιμητικοί τίτλοι SAGA LUMI ROYAL και SAGA TOP LOT που είναι και οι καλύτερες ποιότητες του δημοπρατηρίου και αυτοί ήταν οι :

 Ιωάννης Ναούμ, TOP LOT, Δημήτρης Λάγγας, SAGA Lumi Roual, Δημήτρης Κύρου, SAGA Lumi Roual και Ζήσης Τζιλίνης, SAGA Lumi Roual.



Ομιλητές ήταν ο κ. Julio Suarez Christiansen / Business Director ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ εισηγήσεις πραγματοποίησαν οι κ. Dmitri Larionov / Business Manager και η κ. Σοφία Δημητρίου Κουρκοπούλου / Area Manager.



Η Saga Furs, στα πλαίσια υποστήριξης των Ελληνων εκτροφέων, έχει συγκροτήσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών το οποίο προσαρμόζεται στις ανά-γκες του εκτροφέα και μπορεί να τον βοηθήσει να ανταποκριθεί στις δύσκολες και απαιτητικές τρέχουσες συνθήκες.



Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν τα προγράμματα "Ολικής Διαχείρισης Ποιότητας", Grading, Λογισμικό Πρόγραμμα (Η/Y) διαχείρισης εκτροφής, κτηνιατρικές υπηρεσίες, οικονομική συμβουλευτική κ.α.
Επίσης, αναφέρθηκε η σημασία της μείωσης της παγκόσμιας παραγωγής γουνοδερμάτων την ερχόμενη σεζόν, γεγονός που θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της παραγωγής και ζήτησης και κατ επέκταση στην σταθεροποίηση των τιμών.



Επίσης, ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι η γούνα συνεχίζει να είναι επίκαιρη, δεδομένου ότι βασικός πελάτης της SAGA FURS είναι η ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.





Έγιναν αναφορές στις προσφερόμενες ποσότητες της επόμενης δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 17 Ιουνίου με την επιθεώρηση να ξεκινά από της 3 Ιουνίου.

















Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ