"


Αριστερή Συμπόρευση: Οι υποψήφιοι και τα βιογραφικά τους στοιχεία και η πρόσκληση για τη σημερινή παρουσίαση


Η «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία» θα παρουσιάσει τους υποψήφιους και το πρόγραμμα της για την Π.Ε. Καστοριάς με μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου

σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο «BYZANTIUM».

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παραβρισκόμενους.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης του σχήματος κ. Στέφανος Πράσσος

Οι υποψήφιοι στην Π.Ε. Καστοριάς

1. Διαμαντόπουλος Ευάγγελος του Περικλή

-Εργαζόμενος ως τεχνικός πεδίου στον Ο.Τ.Ε
-Πρώην βουλευτής Καστοριάς 2012-2015
-Πρόεδρος του παραρτήματος της Π.Ε.Τ-Ο.Τ.Ε στην Καστοριά.
-Μέλος του Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βοτανίου.

2. Δραγκόλας Αριστείδης του Λάμπρου

Μελισσοκόμος, πρώην γουνεργάτης

3. Θεοδωρίδου Αναστασία του Κων/νου


Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Π.Δ.Μ.

4. Καρανικόπουλος Αθανάσιος του Γεωργίου

Δήλωση Θανάση Καρανικολόπουλου
Συνήθως στα βιογραφικά των συνδυασμών οι υποψήφιοι αναφέρουν τα πτυχία τους για να δείξουν πόσο μορφωμένοι κι επαρκείς είναι για τη θέση. Επειδή όμως δεν θέλω να με προσλάβετε στη δουλειά σας αγαπητοί ψηφοφόροι, νομίζω ότι σημαντικότερο είναι η δουλειά που έχει γίνει στο κοινωνικό και το πολιτικό πεδίο. Μια ζωή, λοιπόν, ακτιβιστής προσπαθώ να υπερασπιστώ τα δικαιώματα των αδύναμων, είτε αυτό αφορά τον κόσμο της εργασίας, είτε τον κοινωνικό αποκλεισμό ομάδων όπως ΑμεΑ, μετανάστες, Ρομά κλπ. κάτω από το πρίσμα ενός αριστερού πολιτικού υποβάθρου (Όχι φυσικά της ψευταριστερής οπτικής του ΣΥΡΙΖΑ, που μας διασύρει και ιδεολογικά ως αριστερά) , για το οποίο παλεύω να πείσω ότι είναι ο ορθός τρόπος πολιτικής αντιμετώπισης των κοινωνικών προβλημάτων. Ένθερμος υποστηρικτής της διεύρυνσης της δημοκρατίας με συμμετοχικό τρόπο, για το οποίο εδώ και 5 χρόνια προσπαθώ να αποδείξω ότι είναι εφικτός μέσα από το μετερίζι του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης των ΕΝ. ΔΗΜΟ. (Ενεργοί Δημότες). Αποφάσισα λοιπόν να συμμετέχω στην Αριστερή Συμπόρευση γιατί θεωρώ ότι αποτελεί τη μοναδική φωνή που μπορώ να εκφράσω τα πιστεύω μου και να ασκήσω πολιτική με βάση τις παραπάνω ιδεολογικές αρχές. Όσοι θέλετε να μάθετε τι έχω σπουδάσει, που εργάζομαι, αν έχω οικογένεια κλπ προσωπικά, σας προσκαλώ να μιλήσουμε από κοντά.

5. Λιούζας Στέφανος του Γεωργίου

Η ουσία της δικής μου υποψηφιότητας είναι η διαχρονική (εδώ και σαράντα και πλέον χρόνια) πολιτική ανησυχία, διερεύνηση και διεκδίκηση ώστε οι πολίτες να έχουμε πρόσβαση (ισότιμη βέβαια) στα κοινά.  «Συμπορεύομαι», όσο πιο δημιουργικά μπορώ, σε πολιτικούς, πολιτιστικούς, οικολογικούς φορείς, για να ανοίγουμε, με το κόσμο της εργασίας, εναλλακτικά μονοπάτια, «κόντρα» στα μνημονικά και  κεφαλαιοκρατικά δεδομένα. Η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ»  στην Δυτική Μακεδονία, είναι μια εναλλακτική  προσπάθεια, με συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις στην Περιφερειακή Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ναι! μπορούμε μέσα από την συλλογική μας αυτή απόπειρα να φέρουμε «ανατροπές», δίπλα και μαζί με τους ανθρώπους που τις έχουμε ανάγκη: άνεργους, αγρότες, εργάτες, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, νέους, πολίτες χωρίς φωνή.

6. Σεραφείμ Κωνσταντίνος του Παναγιώτη

Συνταξιούχος Δικηγόρος, παλαίμαχος αγωνιστής του Εργατικού και Λαϊκού Κινήματος στην Π.Ε Καστοριάς

7. Χαραλαμπάκη Δήμητρα του Θεοδώρου

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Και μέλος του ΔΣ Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ