"


Αποτελέσματα εκλογών εκλογών Δ.Σ. της Τ.Ο. Δυτικής Μακεδονίας

Η "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" ως ένα κόμμα που καινοτομεί και πρωτοπορεί, εισάγοντας για πρώτη φορά την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην Ελλάδα κατά την ίδρυση της, συνεχίζει


αυτή τη παράδοση και στις εκλογές των τοπικών οργανώσεων σε όλη τη χώρα. Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Τ.Ο. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ της "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ", (συμμετείχαν οι Τ.Ο. Γρεβενών, Τ.Ο. Καστοριάς, Τ.Ο. Κοζάνης και Τ.Ο. Φλώρινας), που διεξήχθη με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ, στις 2/3/2019 από τις 23:59 και ολοκληρώθηκε στις 4/3/2019 στις 23:59.

Στη συνέχεια οι εκλεγέντες στις 13 Απριλίου 2019 παρουσία τεσσάρων εκ των πέντε εκλεγέντων συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος: Διανέλης Κωνσταντίνος (ΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ)
Aντιπρόεδρος: Κούρας Δημήτριος (ΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ)
Γραμματέας: Λάζος Κωνσταντίνος (ΤΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
Ταμίας: Παπαδόπουλος Αθανάσιος (ΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ)
Μέλος : Ναούμ Γουδής ( ΤΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ )

Η "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ" οργανώνεται σε όλη την χώρα όπως και στην Δυτική Μακεδονία ακολουθώντας καταστατικές, δημοκρατικές διαδικασίες για την εκλογή των Τοπικών Οργανώσεων (Τ.Ο.)  για την εκπροσώπηση της σε όλη την επικράτεια. Καλούνται όλοι οι οπαδοί της ‘κοινής λογικής’(και ουχί της αρπαχτής) από την περιοχή να έρθουν σε επαφή με την Τοπική Οργάνωση μέσω της ιστοσελίδας της "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ" (www.dimiourgiaxana.gr) για να ενισχύσουν την φωνή μας ενάντια στον κρατισμό, την αναξιοκρατία, το ρουσφέτι, κτλ. κτλ. για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Το Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης αποτελείται από επιτυχημένους επαγγελματίες στον χώρο του ο καθένας που αισθάνονται την ανάγκη να ενώσουν την φωνή τους με όλους εσάς που ασπάζεστε τις απόψεις της ελεύθερης οικονομίας, των ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων για όλους και μπορείτε ακόμη να ονειρεύεστε μία Ελλάδα πολιτισμένη που σέβεται τα παιδιά της, την ιστορία και τους ανθρώπους της. Μία τέτοια Ελλάδα επιθυμούμε για όλους μας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν ενισχύσουμε την φωνή της λογικής, της αλήθειας και της ευθυκρισίας που πρεσβεύει η "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ".

Σας περιμένουμε!





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ