"


Bασίλης Μπότσαρης : Το "δυνατό χαρτί" της Κατερίνας Σπύρου για τον Δήμο Καστοριάς


Ο Βασίλης Μπότσαρης ένας νέος με σημαντική προσφορά και δράση στα κοινά της Καστοριάς, αποτελεί ένα από τα "δυνατά χαρτιά" του συνδυασμού «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» της  Κατερίνας Σπύρου στον Δήμο Καστοριάς.



Ο νυν υποψήφιος ως εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Κορεστείων, έχει προσφέρει σημαντικά για δύο τετραετίες στην περιοχή.

Ο Βασίλης Μπότσαρης κατά την διάρκεια της θητείας του, έχει δώσει λύσεις και έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής και με «όπλο» την εμπειρία, βάζει εκ νέου υποψηφιότητα, αυτή την φορά στον βασικό κορμό του συνδυασμού «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» της  Κατερίνας Σπύρου, ευελπιστώντας με τις γνώσεις που διαθέτει και την εμπειρία που απέκτησε να προσφέρει ακόμη περισσότερο.


Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Βασίλης Μπότσαρης είναι εκλεγμένο μέλος της ΕΠΣ Καστοριάς κατέχοντας την θέση του Ταμία, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας σωματείου, καθώς και της ΕΠΣΚ







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ