"


Eγκαίνια εκλογικού κέντρου Καρυπίδη


Ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης προτίμησε να επισκεφτεί την Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς χθες Κυριακή τελευταία ημέρα, προκειμένου να


ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις και χωρίς να ενοχλήσει στο παραμικρό τους εκθέτες και συνδικαλιστές από τον πρωταρχικό στόχο όλων που δεν είναι άλλος από εκείνον της προσήλωσης στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ανθρώπους του κλάδου, για την ανάκαμψη της γουνοποιϊας.





Στη συνέχεια μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους του κατευθύνθηκε προς το Εμπορικό Κέντρο επί της Λ. Κύκνων, για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Καστοριά του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».




Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στον σύντομο χαιρετισμό του ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής :
 «Εύχομαι σε αυτή την προεκλογική περίοδο να επικρατήσει σύνεση και μόνον αλήθεια. Έχει κουραστεί ο ελληνικός λαός και πολύ περισσότερο η περιφέρειά μας, από την πλάνη, από το ψεύδος. Και γι’ αυτό, καταγράφουμε και μία απογοήτευση των πολιτών που όλο και λιγότερο συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, που θα έπρεπε να συμμετέχουν όλοι γιατί οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας.


Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους υποψήφιους του συνδυασμού του στην Π.Ε Καστοριάς λέγοντας και πάλι ότι πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και έκλεισε λέγοντας: «Εύχομαι οι πολίτες της Καστοριάς να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Πριν την ετυμηγορία της 26ης Μαΐου, ο καθένας να μιλήσει με τον εαυτό του, να κάνει την αυτοκριτική του και όπως πηγαίνουμε και μεταλαμβάνουμε μετά την εξομολόγηση απαλλαγμένοι από πάθη, χωρίς πάθος αλλά με σοβαρότητα και σύνεση και καθαρότητα ψυχής, να επιλέξουμε τους καλύτερους και νομίζω εδώ απόψε είναι οι καλύτεροι».












 




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ