"


Καρυπίδης: Το όραμα μου για την Δεσκάτη είναι η μετατροπή της σε Μεγάλο Οδικό Κέντρο (BINTEO)


"Δεν σας είχαν αναφέρει ούτε καν την λέξη ¨φυσικό αέριο" οι υποψήφιοι ..."τεχνοκράτες"


Με μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση για όλο το φάσμα των νέων προγραμματικών θέσεων του κου. Θόδωρου Καρυπίδη για τα Γρεβενά και τη Δεσκάτη, έκλεισε τη σημερινή του επίσκεψη ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης στην Δεσκάτη Γρεβενών.

"Δεν επεδίωξα να είμαι Αρεστός αλλά Ωφέλιμος. Από την αρχή της διακυβέρνησης μας γνωρίζαμε ότι οι Αγρότες μας χρειάζονται φθηνό Νερό, Ρεύμα και εύκολη πρόσβαση για να είναι ανταγωνιστικοί. Και το πράξαμε. Έρχομαι γεμάτος απέναντι σας".

Αρδευτικό Καρπερού. Υπόδειγμα θετικής παρέμβασης προς τον ξεχασμένο από δεκαετίες Αγρότη των Γρεβενών.

4,5 εκ .€  για μελέτες εκσυγχρονισμού αρδευτικών συστημάτων για εγγυημένο και φθηνό πότισμα από όλους, με χρήση της τεχνολογίας και των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων. «Με το Net metering (αυτοπαραγωγή ρεύματος) στην υπηρεσία του ΤΟΕΒ, το φθηνό αγροτικό ρεύμα είναι η πραγματική οικονομική ανάσα που δίνουμε στον πρωτογενή τομέα των Γρεβενών» τόνισε χειροκροτούμενος.

Ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης εξήγησε αναλυτικά την διαδικασία έλευσης του φυσικού αερίου στα Γρεβενά, τις ενέργειες που έκανε  ώστε τα Γρεβενά να μπουν στο "παιχνίδι" του φυσικού αερίου και να μην παραμείνουν οι "φτωχοί  ενεργειακοί συγγενείς" της Κοζάνης, και θύμισε το εξής:

"Δεν είχαν πει τόσα χρόνια, όλοι αυτοί που ζητούν την ψήφο σας και το παίζουν τεχνοκράτες, ούτε καν την λέξη φυσικό αέριο. Δεν είχαν προϋπολογίσει ούτε ένα ευρώ."

Δώσαμε 110 εκ. € στα Γρεβενά με τα 25 εκ.  €  στην Δεσκάτη  από  την αναμόρφωση του Π.Δ.Ε υπέρ Καστοριάς και Γρεβενών. Ο Τοπικός Πόρος για πρώτη φορά ωφέλησε και άλλες περιοχές πλην της Κοζάνης.

"Όραμα μου για την Δεσκάτη είναι να αποτελεί Μεγάλο οδικό Κόμβο. Ο Ε65, η Εγνατία και όλες οι συγκοινωνιακές παρεμβάσεις μας  μετασχηματίζουν την Δεσκάτη σε οδικό κέντρο της Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δ. Μακεδονίας."

Την ομιλία του Περιφερειάρχη  άνοιξαν οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Γρεβενών και έκλεισαν οι πολίτες  με ελεύθερες  ερωτήσεις εφ' όλης της ύλης.

Η Δεσκάτη ...Συνεχίζει, ανεβάζοντας  ταχύτητα στην Δημιουργία Αγροτικών  έργων ανάπτυξης με Περιφερειάρχη τον κ. Θόδωρο Καρυπίδη.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ