"


Α2: Πρώτη επιλαχούσα η Καστοριά για την Basket League


Η Καστοριά είναι η πρώτη επιλαχούσα για να αντικαταστήσει

τον Ολυμπιακό στην Basket League!

H ομάδα που έχασε την άνοδο στα πλέι οφ της Α2 από τον Ηρακλή (με σκορ 3-0 στη σειρά), αναμένεται να λάβει το χρίσμα για να καλύψει τη θέση που έμεινε κενή, μετά τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού, τον οποίο επικύρωσε το πρωί της Πέμπτης ο ΕΣΑΚΕ.

Με τον αθλητικό δικαστή να εκδίδει την απόφασή του για την κίνηση των «ερυθρόλευκων» να μην αγωνιστούν στον πρώτο αγώνα της φάσης των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η διαδικασία είναι γνωστή. Η Καστοριά θα ρωτηθεί αν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Basket League. Αν το αποδεχτεί, το θέμα ολοκληρώνεται.

Αν για κάποιο λόγο οι Καστοριανοί πουν «όχι», τότε πάμε στην επόμενη ομάδα της βαθμολογίας. Αυτή θα είναι η Καρδίτσα. Αν και αυτή δεν δεχτεί να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού, τότε θα είναι η σειρά της τελευταίας ομάδας των πλέι οφ, του Χαρίλαου Τρικούπη.

Αν υποθέσουμε πως η αναζήτηση δεν έχει αποτέλεσμα, ακόμη και τον Χαρίλαο Τρικούπη, τότε η Basket League θα εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία θα καλεί τις ομάδες που έχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις (π.χ.: γήπεδο με χωρητικότητα 5.000 θεατών) να δηλώσουν συμμετοχή! Κατόπιν, μόλις οι υποψηφιότητες ολοκληρωθούν θα προχωρήσει στην επιλογή του εκλεκτού.

Σε όλα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ τόσο για την ακύρωση του ορισμού των διαιτητών στην 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, όσο και για την ακύρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας. Και εφόσον δικαιωθεί σε μία ή και στις δύο περιπτώσεις, όλα τα ενδεχόμενα μπορεί να έρθουν… τούμπα.

Πηγή: sportime.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ