"


Α.Σ. Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων για το Σαββατοκύριακο 18-19 / 5


Β' ΦΑΣΗ (PLAY OFF)

2η αγωνιστική πρωταθλήματος ανδρών Α2 Εθνικής Κατηγορίας
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 72-52

Τη μεγαλύτερη επιτυχία της πανηγυρίζει η Καστοριά, η οποία επιβλήθηκε της Καρδίτσας με 72-52 και έκανε το 3-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την τελική φάση των Play Offs όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

Οι "γουναράδες" ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και βρέθηκαν να προηγούνται με 15-5 στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους Θεσσαλούς να προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά και το δεκάλεπτο να κλείνει στο 22-11. Οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα κατάφεραν και αντέδρασαν στη συνέχεια και το επιμέρους 22-10 έστειλε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα με την Καρδίτσα να είναι μπροστά στο σκορ 32-33. Στο β' ημίχρονο χάρη στη σαρωτική παρουσία των παικτών του Νίκου Καραγιάννη, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί για ένα ακόμα παιχνίδι αμυντικά, δεχόμενοι μόλις 19 πόντους στο δεύτερο μέρος, μετέτρεψαν επί της ουσίας την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο. Όταν πλέον το παιχνίδι είχε κριθεί, ξεκίνησε στις εξέδρες ένα μικρό πάρτι, με την Καστοριά να πανηγυρίζει την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της και να κυνηγά πλέον ένα ακόμα όνειρο.

Κορυφαίοι για τους "γουναράδες" ήταν ο Πέτρος Μελισσαράτος, ο οποίος πέτυχε double double με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ δεύτερη πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζβέτοζαρ Σταμένκοβιτς που πέτυχε και αυτός double double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 22/5/2019 στις 18:00 στο Ιβανώφειο, όπου η ομάδας μας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στην τελική φάση των Play Off, διεκδικώντας την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 22-11, 32-33, 52-40, 72-52

Α.Σ. Καστοριάς (Καραγιάννης): Αμπαράς, Πετρόπουλος 10, Μελισσαράτος 17 (2), Χονδρογιάννης, Απιδόπουλος 8, Χρυσόπουλος 10 (2), Ράπτης 2, Τερσενίδης 1, Βαβάτσικος, Καραμανώλης, Τζακόπουλος 8 (2), Σταμένκοβιτς 16 (2).

Α.Σ. Καρδίτσας (Τζήμας): Νάκης, Γράβας 3, Παπαχρήστος 3, Μαυρογιάννης 4, Παππάς, Κακλαμάνος 19 (3), Καρράς 5, Παπαδόπουλος 2, Ερμείδης 5, Καλλές 1, Σαριμπαλίδης 2, Μαγκουνής 8.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, η ομάδα μας γνώρισε δίκαια την ήττα. Τα κορίτσια   προσπάθησαν αλλά δεν ήταν αρκετό για να νικήσουν μια ανώτερη ομάδα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι αγωνιστικές για το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Αλεξιάδη, Πολίσι, Τσαχτσίρα, Καλλίνικου Κ., Στοΐτση, Καλλίνικου Μ., Νικολαΐδου, Αλεξίου, Μάκρα, Σεβασλίδου.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Α.Π.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Πρωτάθλημα Παμπαίδων συνεχίστηκε με έναν αγώνα εκτός έδρας.

Η ομάδα μας, αντιμετωπίζοντας ίσως την καλύτερη ομάδα του Τουρνουά, τον Μ. Αλέξανδρο Κοζάνης, πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Κέδρος, Φράγκος, Σακαλίδης, Μονοβασίλης, Ντόντης, Κορεντσίδης, Κώτσης, Βασιλειάδης, Τσαχτσίρας, Ταμήλιας, Κωνσταντίνου και Κωστάρας.

Πηγή: askastorias.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ