"


Α2: Γιορτή στην Καστοριά, ψάχνουν αντίδραση οι γηπεδούχοι


Πολύ μεγάλες μάχες διεξάγονται σήμερα στη δεύτερη ημέρα των playoffs και των playouts της Α2 όπου ενδεχομένως να βγει και... άσπρος καπνός από τους αγώνες.

Ο Ηρακλής είναι από την Τετάρτη η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των Playoffs και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του, με τον οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο στη Basket League.

Στην Καστοριά, η μέρα σήμερα είναι ιδιαίτερη, μιας και οι "γουναράδες" με το 2-1 που έχουν αυτή τη στιγμή κόντρα στην Καρδίτσα, ελπίζουν σε μία ακόμα νίκη, προκειμένου να διεκδικήσουν για την πρώτη φορά στην ιστορία τους την άνοδο στην Α1.
Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους θέλουν να... χαλάσουν αυτή τη γιορτή, ελπίζοντας σε break στο break με σκοπό να φέρουν ξανά την διαδικασία στην έδρα τους.

Όσον αφορά τη διαδικασία των playouts, οι γηπεδούχοι παίζουν σήμερα το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή στην κατηγορία, με την Καβάλα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών και το Μαρούσι να φιλοξενεί τον Κόροιβο. Οι δύο φιλοξενούμενοι έχουν το υπέρ τους 2-1 και θέλουν μία ακόμα νίκη για να σφραγίσουν την παραμονή στην Α2 για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των playoffs και των playouts:
Play Off - 2ος αγωνιστική
Σάββατο 18 Μαϊου

17.00 Καστοριά-Καρδίτσα Μπήτης-Ξενικάκης-Ελευθεριάδης (Βόντζας) (2-1)

Play Out - 2η αγωνιστική
Σάββατο 18 Μαϊου
17.00 Καβάλα-Απόλλων Πάτρας Παφίλης-Σταματόπουλος-Πιτσίλκας (Μπρίγκος) (1-2) 17.00 Μαρούσι-Κόροιβος Αμαλιάδας Αναστόπουλος Αντ.-Καλογερόπουλος Λ.-Ζαχαρής (Δούκας) (1-2)




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ