"


Το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «LARRY» διοργανώνει η EΠΣ Καστοριάς


Tην Κυριακή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «LARRY» που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καστοριάς με την στήριξη των χορηγών του πρωταθλήματος Κ-14 “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ & art box” και Κ-12 "VELLE TRAVEL".


Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, συνεχίζει την προσπάθεια αναβάθμισης ελπίζοντας και προσδοκώντας ότι θα μεγαλώσει ο αριθμός των παιδιών που θα έρθουν κοντά στο ποδόσφαιρο. Χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομών θα αναβαθμίζεται με νέες καινοτόμες ιδέες.
Αναγνωρίζουμε πως παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.  Καταβάλαμε προσπάθειες σε συνεργασία πάντα με τις ακαδημίες να τα επιλύσουμε.

Γίνεται προσπάθεια και σχεδιασμός με αυξημένα κίνητρα, για  να ενισχύσουμε περισσότερο την αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών και να αποτελέσει προθάλαμο ανάπτυξης για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών των ομάδων μας.

Πρόταση μας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα υποδομών από νωρίς, εντός του Σεπτεμβρίου, ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν λάβει μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερα επίσημα παιχνίδια, πριν ξεκινήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Θεωρώντας ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και με συνεχείς προσπάθειες  για πρόοδο και αναβάθμιση των πρωταθλημάτων αυτών, διοργανώνουμε και φέτος  το ‘’2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «LARRY»’’ ώστε να θυμίσουμε στους παλαιότερους και να γνωρίσουμε στους νεότερους τον ιδρυτή της πρώτης ακαδημίας ποδοσφαίρου στο νομό μας.  

Στη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς, θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες που έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομών Κ-12 και Κ-14 της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθούν αγώνες των ομάδων σε  ελεύθερο παιχνίδι χωρίς προπονητές και χωρίς βαθμολογία. Μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 και απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στις πρωταθλήτρια ομάδα Κ-12 "Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ" και Κ-14 "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ".

Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ