"


Στον πολιτικό στίβο ο διαιτητής Αντώνης Πετρόπουλος;


Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες της sentranews.gr, ο γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Καστοριάς Αντώνης Πετρόπουλος, μετά από έντονες πιέσεις των τελευταίων ημερών, αποφάσισε τελικά να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, βάζοντας υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές.



Είναι φανερό ότι ο αθλητισμός προσελκύει το ενδιαφέρον υποψηφίων δημάρχων και Περιφερειαρχών και σχεδόν όλοι επιδιώκουν να έχουν στους συνδυασμούς τους δημοφιλείς παράγοντες του αθλητισμού.

Ένας από αυτούς λοιπόν αναμένεται να είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κυρίως  στον αθλητισμό, αφού για αρκετά χρόνια αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσφέρει και ως διαιτητής ποδοσφαίρου και πρόκειται για μία πολύ δυνατή υποψηφιότητα στον συνδυασμό που θα συμμετέχει.

Την οριστική του απόφαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες θα την ανακοινώσει αύριο, ενώ κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό σε ποιον συνδυασμό θα συμμετέχει στις εκλογές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και σε συνδυασμό της Περιφέρειας…
Ίδωμεν...




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ