"


Νικητίδης Γιώργος : Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Καστοριάς με τον Γιάννη Κορεντσίδη



        «Ελάτε να αγωνισθούμε για την πόλη μας, την Καστοριά»


Ένα από τα έμπειρα άτομα με πλούσια δράση στα κοινά, σε συλλόγους και στην αυτοδιοίκηση, ο Γιώργος Νικητίδης θα συμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ως Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Καστοριάς με τον συνδυασμό «Ώρα για δουλειά» του Γιάννη Κορεντσίδη.





 Ο Γιώργος Νικητίδης γνωρίζεί πολύ καλά τα προβλήματα της Κοινότητας της πόλης, καλύτερα από κάθε άλλη περιοχή και θεωρεί ότι από το πόστο αυτό μπορεί να προσφέρει σημαντικά, συμβάλλοντας αναβάθμιση ποιότητας Ζώης των συνδημοτών μας.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Γιάννη Κορεντσίδη, που τον ενέταξε στον συνδυασμό του "Ωρα για δουλειά", για το Τοπικό Συμβούλιο οι αρμοδιότητες του οποίου, είναι πλέον διευρυμένες.

Ο Γιώργος Νικητίδης είχε εκλεγεί και είχε μια πετυχημένη θητεία ως αντιπρόεδρος του τοπικού συμβοuλ;iου επί δημαρχίας του κ. Χατζησημεωνίδη, με πλούσια δράση σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην καθημερινότητα και στην προβολή της πόλης, συμμετέχοντας σε Εκθέσεις κ.α.

Επίσης, διετέλεσε εκπρόσωπος του δήμου στο Δ.Σ της ΕΔΗΚΑ τέσσερα χρόνια επί δημαρχίας του κ. Παπουλίδη και άλλα τέσσερα χρόνια επί κ. Χατζησημεωνίδη, ενώ στον πολιτιστικό τομέα, είχε οριστεί τελετάρχης στα «Ραγκουτσάρια».




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ