"


Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς Γιώργος Πετκανάς εγκαινιάζοντας το εκλογικό του Κέντρο


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιώργος Πετκανάς, εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο που βρίσκεται στην οδό Διοικητηρίου 3 (πλησίον Περιφέρειας).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και παρευρέθηκαν όλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού που έχουν ανακοινωθεί, καθώς και αρκετοί φίλοι και πολίτες του Δήμου.
Αμέσως μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, που έγιναν με τις ευχές της τοπικής εκκλησίας, ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Καστοριάς κ. Γιώργου Πετκανά που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους.



«Ο συνδυασμός μας «Συμμαχία Ευθύνης» σηματοδοτεί το νέο σε αυτές τις εκλογές», τόνισε στην σύντομη ομιλία του ο Γιώργος Πετκανάς και συμπλήρωσε «Πρόκειται για ένα πραγματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Το νέο - γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους ικανούς, από νέες και νέους ηλικιακά αλλά και από νέες και νέους σε επίπεδο ιδεών. 





Από ανθρώπους πρόθυμους για πραγματική προσφορά. Από συνδημότισσες και συνδημότες μας, που δεν υπήρξαν αντιδήμαρχοι ή μέλη της δημοτικής αρχής που ολοκληρώνει την θητεία της, από ανθρώπους που εντάχθηκαν στον συλλογικό αγώνα χωρίς καμία ιδιοτέλεια, δίχως καθοδήγηση, σπρώξιμο και συναλλαγές.  Εντάχθηκαν και αγωνίζονται για το συνολικό καλό και μόνο γι’ αυτό.
Εμείς, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και μετά τις εκλογές. Και αυτό μπορεί να γίνει, γιατί ο συνδυασμός μας είναι πραγματικά ανεξάρτητος». 



Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης», Γιώργος Πετκανάς παρουσίασε το ψηφοδέλτιο  - με τους 41 μέχρι στιγμής υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, όπως χαρακτηριστικά είπε - της νίκης που θα οδηγήσει την πόλη και τα χωριά του Δήμου σε τροχιά ανάπτυξης, στέλνοντας το μήνυμα ότι «Αυτή η νίκη θα είναι της κοινωνίας. Αυτή τη νίκη την χρωστάμε στην Καστοριά, την χρωστάμε στα χωριά, την χρωστάμε στα παιδιά μας».



Αδαμοπούλου Ελένη
Αργυροπούλου - Βέργου Αφροδίτη
Γερονίκος  Νίκος
Γεωργόπουλος  Παναγιώτης
Γιαμπάνη  Περιστέρα - Ρούλα
Γιάντσου  Έλενα
Γκάγκας    Γιώργος
Γραίσκος  Σωτήρης
Δημηρόπουλος  Δημήτρης
Δουλγέρης  Αναστάσιος
Ζήση  Παναγιώτα
Ζήσης Θόδωρος
Ζησόπουλος  Μιχάλης
Ζυπίδης    Χαράλαμπος
Ιωαννίδης  Αλέξανδρος
Κάκκου  Ελένη
Κύρου  Άρτεμις
Μακροζήσης  Ηλίας
Μένης  Θόδωρος
Μόσχος  Γιώργος
Μπάρδος    Γιάννης
Παντόπικος  Αθανάσιος
Παπαδοπούλου Βαλεντίνα
Παπαθωμάς Δημήτρης
Παπαλέξης Γιάννης
Παπαχρήστου  Σπύρος
Πάππου    Βίβιαν
Παρτσάνη - Ελαιοπούλου    Φανή
Πάρτση    Φωτεινή
Ποδάρα - Μπούση    Νόνη
Ρεσίνης    Γιώργος
Σαπουντζής  Χρήστος
Σαχινίδης Γιάννης
Σουρβάνου  Δέσποινα
Στασινοπούλου  Μιχαέλα
Τζανοπούλου  Έλενα
Τζελαλής  Μιχάλης
Τζιάρας    Γιώργος
Τζιώρου - Πλιάκα  Χαρά
Τριανταφύλλου  Κατερίνα






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ