"


Δεύτερη μέρα της Μαρίας Αντωνίου στο Τελ Αβίβ για ζητήματα του κλάδου της γουνοποιίας


Οι σημερινές προγραμματισμένες συναντήσεις ήταν με τον Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας Ισραηλινών Εμπορικών Επιμελητηρίων κ. Ze’ev Lavie, τον αναπληρωτή

Διευθυντή, Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, κ. Sharon Mermelstein και τον επικεφαλής του Ισραηλινο-Ελληνικού Εµπορικού Επιµελητηρίου, κ. Σάµπυ Μιωνή.

Υπενθυμίζεται ότι κι εχθές, μαζί με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας κ. Ιωάννη Μανάκα, τον Πρόεδρο Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτρη Κοσμίδη και τον Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Καραβιδά, είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις στην ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ με τον Έλληνα Πρέσβη κ. Ηλία Ηλιάδη και εκπροσώπους της Ε.Ε. και της Ιταλικής Πρεσβείας στο Ισραήλ, με βασικό θέμα την “αντιμετώπιση των συνεχόμενων κινημάτων  κατά της Γούνας προς την κυβέρνηση του Ισραήλ, ούτως ώστε να απαγορευτεί η χρήση και το εμπόριο της Γούνας στο Ισραήλ και οι επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης απαγόρευσης στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Ισραήλ”.

Είμαστε διαρκώς κοντά στους φορείς, προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν και να στηρίξουμε έναν εξωστρεφή κλάδο, ο οποίος έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική και την εθνική μας οικονομία, το σχόλιο της κας. Μαρίας Αντωνίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ