"


1.000 μικροί αθλητές TAE KWON DO από όλη την Ελλάδα στην Κοζάνη - Συμμετείχε και η Καστοριά (ΒΙΝΤΕΟ)


Με τη συμμετοχή 1.000 μικρών αθλητών TAE KWON DO από όλη την Ελλάδα και 47 Συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 το "7ο Baby Cup" που διοργάνωσε


για ακόμα μια χρονιά η "Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης" με τη στήριξη του Δήμου στο Κλειστό Γήπεδο Λευκόβρυσης.

Αθλητές από τη Λαμία, τη Ξάνθη, το Βόλο, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, την Έδεσσα, την Καστοριά, τα Γιάννενα, την Πρέβεζα, και από πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας «πλημμύρισαν» το Κλειστό της Λευκόβρυσης, ενώ, σύμφωνα με τον προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων της "Μακεδονικής Δύναμης", κ. Χρήστο Αλμασίδη, η επισκεψιμότητα στην πόλη της Κοζάνης εξαιτίας της διοργάνωσης υπολογίζεται στα 2.500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των γονιών, των συνοδών και των προπονητών. «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί με αφορμή  ένα αγώνισμα όπως είναι το TAE KWON DO αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, κάνοντας λόγο για μία διοργάνωση πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα.

Μιλώντας για τα Baby Cup, τόσο στην Κοζάνη, όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας, ο Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO και μέλος του Δ.Σ. της "Μακεδονικής Δύναμης", κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος, τα χαρακτήρισε ως την «πεμπτουσία του αθλήματος». «Αυτά τα παιδιά είναι οι αυριανοί πρωταθλητές, είναι τα παιδιά που θα επανδρώσουν τις εθνικές μας ομάδες, τα παιδιά που μας φέρνουν τα μετάλλια», επισήμανε ο κ. Θεοδωρίδης. Τέλος, γεμάτος ικανοποίηση, ευτυχία και με ένα αίσθημα επιβεβαίωσης δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Λευτέρης Ιωαννίδης, αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία της φετινής διοργάνωσης. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, αποστολή του Κλειστού Γηπέδου της Λευκόβρυσης είναι το να φιλοξενεί τέτοιου είδους διοργανώσεις, να φέρνει στην περιοχή ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, και να διαφημίζει την Κοζάνη.

Κατά την τελετή έναρξης, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο χώρο του αθλητισμού της περιοχής στο Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, και στον Πρόεδρο ΟΑΠΝ Κοζάνης, κ. Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι προπονητές των συλλόγων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, καθώς και οι διακεκριμένοι Αθλητές της "Μακεδονικής Δύναμης". Η τελετή «έκλεισε» με την κλήρωση ποδηλάτων σε τρεις τυχερούς αθλητές και, φυσικά, με χορούς από το χορευτικό τμήμα της "Μακεδονικής Δύναμης".































                                    

Πηγή: prlogos.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ