"


Ρεκόρ Γκίνες στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αυτισμού με 1702 άτομα!!! (Pics)


Το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αυτισμού διοργανώνει η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς από σήμερα  Παρασκευή 29 έως την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.

Σήμερα Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου στους Μανιάκους η Δράση «Το παζλ του Αυτισμού… ενώνει τη Δυτική Μακεδονία» με συμμετοχή 1702 ατόμων από όλη την Ελλάδα, αριθμός για Ρεκόρ Γκίνες με το μεγαλύτερο ανθρώπινο κομμάτι παζλ του κόσμου.

Στις 18:00 έγιναν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς, στο πρώην κτίριο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στην οδό Παλαιολόγου 1 και Βιτσίου γωνία. Τον αγιασμό τέλεσε ο νέος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιου, ενώ στις 21.00 στο μεγάλο αμφιθέατρο ΤΕΙ Καστοριάς παρουσιάστηκε η Θεατρική παράσταση  «Ένα μάθημα χορού».

Το Σάββατο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στην Καστοριά οι εργασίες της διημερίδας  του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Αυτισμού. Το Σάββατο οι εργασίες θα διεξαχθούν από τις 9 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα και θα ακολουθήσει στις 21:30 μουσική βραδιά. Την Κυριακή οι εργασίες θα γίνουν από τις 9 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι.

Επίσης την Κυριακή στις 11 το πρωί θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση «Το νησί των
Συναισθημάτων» και  στις 16:00  θα πραγματοποιηθεί Ποδηλατάδα, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς «620», με  σημείο εκκίνησης τη ΔΗΝΑΚ, στην είσοδο της πόλης.

Παράλληλα, με τις ομιλίες της διημερίδας θα λειτουργούν περίπτερα των Συλλόγων όπου θα ενημερώνουν για τις δράσεις τους, καθώς επίσης και έκθεση με χειροποίητες κατασκευές, χειροτεχνίες και έκθεση φωτογραφίας από τους επωφελούμενους και τους εθελοντές της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Η παρακολούθηση των εισηγήσεων είναι δωρεάν και θα δοθεί Βεβαίωση στους συμμετέχοντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ