"


Ο πετυχημένος επιχειρηματίας Γιώργος Μόσχος από την Πολυκάρπη υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος


Ο πετυχημένος επιχειρηματίας Γιώργος Μόσχος, με παράλληλη εμπειρία στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κορεντσίδη.

Ο Γιώργος Μόσχος (του Δημητρίου) από την Πολυκάρπη, ένας νέος, δραστήριος και πετυχημένος επιχειρηματίας τοπικών αγροτικών προϊόντων, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Καστοριάς, με τον συνδυασμό "ώρα για δουλειά" του Γιάννη Κορεντσίδη.

Ο Γιώργος Μόσχος είναι γεννημένος το 1984, κατοικεί στην Πολυκάρπη και είναι παντρεμένος με την Θένια Σαρβανίδου.


Είναι απόφοιτος Λυκείου και Μουσικού Ωδείου, ενώ έχει μεγάλη αγάπη για την μουσική και το τραγούδι και ερασιτεχνικά ασχολείται και με διάφορα μουσικά σχήματα  πραγματοποιώντας live συναυλίες.

Επιχειρηματικά ασχολείται αρκετά χρόνια με Ιδιωτική Επιχείρηση Αγροτικών Προϊόντων που εδρεύει στην Πολυκάρπη.

Η αγάπη και η προσφορά του για την περιοχή είναι μεγάλη, αφού διετέλεσε 12 χρόνια παράγοντας στον αθλητικό σύλλογο Ηρακλή Πολυκάρπης, εκ των οποίων 4 χρόνια ήταν Πρόεδρος, ενώ αυτό το διάστημα είναι στο πόστο του Γεν. γραμματέα.

Παράλληλα, εδώ και 15 χρόνια είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Δημιουργία» Πολυκάρπης, ενώ υπήρξε και ένας εκ των εμπνευστών του πετυχημένου καλοκαιρινού Μουσικού Φεστιβάλ της Πολυκάρπης με τον τίτλο «Στον Ρυθμό της Λίμνης».





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ