"


Ολοταχώς για μπαράζ στη Γ’ Εθνική!



Από το περιβάλλον του Υφυπουργού ΑΘλητισμού έχει διαρρεύσει ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι άλλο πέραν των όσων προβλέπει η προκήρυξη, η οποία αναφέρει ρητά ότι οι δευτεραθλητές όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής θα δώσουν αγώνες μπαράζ, μέσα από τους οποίους θα διεκδικήσουν την άνοδό τους.



Μπορεί να ακούγονται διάφορα για τα παιχνίδια μπαράζ, που βάση της προκήρυξης θα ακολουθήσουν μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της Γ’ Εθνικής, όμως, όπως φαίνεται δεν πρέπει να συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Και αυτό διότι από το περιβάλλον του Υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη διαρρέει ,ότι θα γίνει κανονικά ότι ακριβώς προβλέπει η προκήρυξη.

Για τον λόγο μάλιστα αυτό, ο κ. Βασιλειάδης αρνήθηκε τη συνάντηση με τη Super League μετά από επιθυμία της ίδιας. Αρνήθηκε, διότι η νέα τάξη πραγμάτων έχει δρομολογηθεί και θα ισχύσει ότι ακριβώς λέει η προκήρυξη.

Έτσι λοιπόν, το ενδιαφέρον κορυφώνεται  4 αγωνιστικές πριν τη λήξη στους περισσότερους ομίλους, όπου υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Πηγή: news12




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ