"


Εγκατέλειψε την υποψηφιότητα για τον Δήμο Καστοριάς ο Σωτήρης Αδαμόπουλος!Την απόφασή του να μην διεκδικήσει τελικά τον δήμο Καστοριάς, ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος,


ο οποίος, μάλιστα, πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε επίσημη εκδήλωση παρουσιάζοντας την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του, το λογότυπο και τις βασικές αρχές.

Ο κ. Αδαμόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε και εξήγησε τους λόγους της απόσυρσης, τονίζοντας τα εξής :
«Το πολιτικό σκηνικό που βλέπω να διαμορφώνεται στην πόλη μας με εκπλήσσει. Ξεφυτρώνουν κάθε μέρα καινούργιοι συνδυασμοί σε μια πόλη που πλέον έχουμε μείνει πολύ λίγοι. Αν υπολογίσουμε ότι υπάρχουν περίπου 8 συνδυασμοί σε μια πόλη 8.000 κατοίκων και ο κάθε συνδυασμός μπορεί να έχει γύρω στους 50 Δημοτικούς Συμβούλους, πέφτει ένας Δημοτικός Σύμβουλος στους 20 κατοίκους. Αυτό για μένα είναι κατάντια και δεν είναι υγιές!

Νομίζω ότι η πόλη δεν αντέχει τόσους πολλούς υποψηφίους και σας δηλώνω ότι αίρω την υποψηφιότητά μου δίοτι θεωρώ ότι και σύμφωνα με τον «Κλεισθένη», αύριο μεθαύριο θα έχουμε ακυβερνησία, δεν θα μπορούμε να λειτουργήσουμε με τόσους υποψηφίους και επειδή σέβομαι τους ανθρώπους μου και τους πολίτες που δεν θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τόσους υποψηφίους, νομίζω ότι η αποχώρησή μου θα βοηθήσει τους πολίτες να αποφασίσουν καλύτερα.


Εγώ δεν ήρθα για να κερδίσω. Δουλειά έχω. Ήρθα για να βοηθήσω αυτόν τον τόπο και υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται.


Θα είμαι «παρών» στο ενδιαφέρον μου για τα κοινά και δεν θα κάνω κακόπιστη κριτική.
Εύχομαι στους υπόλοιπους υποψηφίους καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ