"


Α.Ο.Α. Καστοριάς: Η ετήσια μεγάλη γιορτή των 37 χρόνων (1982-2019)


Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Καστοριάς, σε μια αθλητική όμορφη ατμόσφαιρα, με πλήθος κόσμου, γιόρτασε και τα 37 Χρόνια παρουσίας του, στη Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς,

με την καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας, Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, με τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές, παράγοντες, γονείς, φίλους και επίσημους καλεσμένους.

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Βλαχόπουλος, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τόνισε, τις αντίξοες συνθήκες που συνεχίζει εδώ και αρκετά χρόνια ο σωματειακός ερασιτεχνικός αθλητισμός,να περνάει στην περιοχή μας και σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Ο Α .Ο. Α. Καστοριάς, που είναι πρότυπο λειτουργίας στην καλλιέργεια Αθλητισμού-Παιδείας-Πολιτισμού ,με τους Προπονητές,τον κ. Ηλία Αναστασίου στην Ανδρική Ομάδα, τον κ. Κώστα Ραπτόπουλο και τον κ.Γιώργο Τερζογλου, στα Γυναικεία τμήματα και Ακαδημιών Μινι, Κοριτσιών και Αγοριών, που γίνεται μεγάλη προσπάθεια, μαζικοποίησης, ειδικά στα αγόρια που υστερούμε αρκετά.

Έγινε μεγάλη αναφορά από τον Πρόεδρο, στα δυο μεγάλα ΑΣΤΕΡΙΑ γέννημα-θρέμα του Ομίλου μας, στο Γυναικείο Handball,σε όλη την Ελλάδα και σε Εθνικό επίπεδο, την ΑΓΝΗ ΖΥΓΟΥΡΑ και την ΒΑΣΙΑ ΓΚΑΤΖΙΟΥ, που φέτος είναι αθλήτριες της καλύτερης ομάδος στην Α 1 Εθνική, στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που είναι ήδη Κυπελλούχος Γυναικών 2019, αλλά και την μεγάλη ομάδα στο BEACH HANDBALL, που για μια ακόμη χρονιά ήταν Πρωταθλήτριες-2018, μαζί με τον Ιατρό Ηλία Ταρε, την Νατάσα Παπαβασιλείου και όλα τα άλλα κορίτσια, και από άλλα σωματεία από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με την χρονιά που πέρασε, την μεγάλη Εθνική Γυναικών ήταν Πρωταθλήτρια κόσμου 2018, στο Καζαν της Ρωσίας, στην άμμο, στο  BEACH   HANDBALL.

Επίσης ο Πρόεδρος αναφέρθηκε διαχρονικά στους Χορηγούς, που στέκονται στον Όμιλο, Σουκαλόπουλο-Γκλαβίνα,
Τζημαράκας,
Παπάζογλου,
Στεφάνου,
Σιώζος,
Μαλέα,
Χαριζόπουλος,
Ι.Κτεο-Παλιούρης,
Αντωνίου,
Galiere De Beaute,
Peekaboo,
Brown cofee,
Domus,
Stardust,
Projection,
Senior,
Υφαντίδης
Ψηστήρι
Αλλαχού,
Στέκι της παρέας
Καραγιαννίδης-Μπακιρτζογλου,
Βραγγάλας,
Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού,
Μέσα Ενημέρωσης, έντυπα,T.V.-Radio-Internet-Fecebook και πολλά άλλα.-

Τιμήθηκαν ο Γκαναρας Μιχαήλ, φοιτητής από την Κέρκυρα,ο Τερζογλου Γεώργιος .ο Τζιφονωτας Γεώργιος και ο Μελλίδης Λάζαρος, από την Ανδρική Ομάδα, για το ήθος, την συνέχεια, την συνέπεια, αλλά και τη μόρφωση και τον χαρακτήρα τους.
Επίσης οι αθλήτριες από την κατηγορία Πανκορασίδων, η Χαντζή Αλεξάνδρα, η Γκριζη Μαριέτα,η Καπαγερίδου Ευδοξία και η Γιουπα Βασιλική, μια νέα -φουρνιά- αθλητριών, μαγια στο γυναικείο Handball, την συμμετοχή τους στα προεθνικά κλιμάκια και τον χαρακτήρα, την μόρφωση, το ήθος και την συνέπειά τους σε όλες της δραστηριότητες του Α.Ο.Α. Καστοριάς.

Τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής κα. Μαρία Αντωνίου,ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτζιος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Καστοριάς και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοιν.Προσ.Αλλ.Παιδ. και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς κ. Σωκράτης Λιανος,η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα. Σπυριδούλα Νταρντάνη-Ζυγουρα, ο Δάσκαλος και Μέλος του Ομίλου κ. Παναγιώτης Αμανατίδης, επιστολή απέστειλε η Βουλευτής και Υφυπουργός κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, και πλήθος κόσμου, γονείς, φίλοι, χορηγοί και με τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Καστοριάς, Πατέρα Σταύρο. Το Φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε η αθλήτρια κα. Βασιλική Παπουτσίδου.

Τέλος, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε, τον Διοικητή του 15ου Συντάγματος Πεζικου, με όλα τα Στέλεχοι και το Προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών Καστροριάς, τον Δήμο Καστοριάς, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών - Ο Προφήτης Ηλίας - ειδικά τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κορεντσίδη, τους Γονείς, τους
φίλους, αθλήτριες-αθλητές, Προπονητές, στελεχοι του Ομίλου, τους χορηγούς, και όλους αυτούς που συμπαραστέκονται, τον Ιστορικό Όμιλο μας, σε μια ακόμη μεγαλειώδη γιορτή των 37 Χρονών Α.Ο.Α. Καστοριάς.

Κ Α Λ Η   Χ Ρ Ο Ν Ι Α - Κ Α Λ Ε Σ  Α Π Ο Κ Ρ Ι Ε Σ  σε όλους!

Από την Διοίκηση του Α.Ο.Α. Καστοριάς
Ο Πρόεδρος  Παναγιωτης Βλαχοπουλος                                                      -
Ο Γεν.Γραμματεας    Στεργιος Πανταζης










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ