"


Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Στο Εφετείο η μητέρα που δολοφόνησε το γιο της

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη η εκδίκαση, σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα.


Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2016 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς είχαν κριθεί ως ένοχοι η μητέρα του Κωστή Πολύζου, Δέσποινα Κουτσέγκου και ο πατριός του, Χρήστος Ντιός για την από κοινού δολοφονία του 23χρονου και τους είχε επιβληθεί ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Δέσποινα Κουτσέγκου (η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια) και ο Χρήστος Ντιός έχουν ήδη μεταφερθεί από τις φυλακές στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης για την εκδίκαση της έφεσής τους, η οποία θα ξεκινήσει κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο Κωστής Πολύζος, χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνιση του, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης-Γρεβενών. Το πτώμα του νεαρού εντόπισε περαστικός κυνηγός της περιοχής.

Μητέρα και πατριός έψαχναν τον γιο τους στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε στην εκπομπή στοιχεία για τον τάφο του άτυχου νέου που σόκαραν. Περιμετρικά στο σημείο, υπήρχαν κλαδιά που είχαν κοπεί από τα γύρω δέντρα και μαζί με άλλα από αγκαθωτούς θάμνους, χρησιμοποιήθηκαν σαν περίφραξη για να μην πλησιάσει κανείς τον «τάφο». Τέθηκε τότε εύλογα το ερώτημα: ο ιδιοκτήτης του χωραφιού το οποίο επισκεπτόταν συχνά αφού διατηρούσε εκεί τα μελίσσια του, δεν παρατήρησε την περίφραξη με τα κομμένα κλαδιά;

Πηγή: topontiki.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ