"


Το Νοσοκομείο ευχαριστεί το προσωπικό του για την αποτελεσματικότητα που επέδειξε κατά την έξαρση της γαστρεντερίτιδας


Η Διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου μας,


για  την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της μαζικής προσέλευσης ασθενών με γαστρεντερίτιδα, που προσήλθαν στο τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών και της Παιδιατρικής κλινικής, κατά το  χρονικό διάστημα των δυο προηγούμενων  εβδομάδων.

Η επιχειρησιακή οργάνωση και ετοιμότητα του Νοσοκομείου μας, είναι μείζονος σημασίας για την επιτυχή έκβαση  και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε  επείγουσα ή κρίσιμη  κατάσταση.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί το προσωπικό που εκτός  βάρδιας ανταποκρίθηκε και προσήλθε άμεσα, τις κρίσιμες ημέρες, θέτοντας  τον εαυτό του στην υπηρεσία του κοινού, καθώς κι εκείνους από άλλες κλινικές και τμήματα που έσπευσαν στα  τμήματα πρώτης γραμμής για  να συνδράμουν στην αντιμετώπιση.

Κρίνοντας, λοιπόν, εκ του αποτελέσματος, το προσωπικό του Νοσοκομείου μας για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας άμεσα, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την επείγουσα διαμορφωθείσα κατάσταση.


Ο Διοικητής και το Δ.Σ.

του Γ.Ν.Καστοριάς




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ