"


Η ανακοίνωση του Ντάνου: Το πρώτο του βιβλίο που θα κυκλοφορήσει

Τέλος η αναμονή για τους fans του Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς το πολυσυζητημένο βιβλίο του αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.


Συγκεκριμένα το βιβλίο του Ντάνου θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος με φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories.

Στο βιβλίο αυτό, όπως είναι γνωστό, θα διαβάσουμε  πολλές αλήθειες και πολλές άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας παλιότερα για το βιβλίο του είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Καθυστέρησε το βιβλίο μου γιατί σε ένα ταξίδι με τη συνεργάτιδα μου στη Σκιάθο βρήκαμε την τελευταία στιγμή περισσότερο υλικό, γιατί συνομιλήσαμε με φίλους μου, συγγενείς, ανθρώπους της οικογένειας μου και προσθέσαμε περισσότερο υλικό για πράγματα που είχαν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή και το περιβάλλον μου.

Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι' αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά»

Ναι, υπήρξαν περιστατικά -όχι πολλά -, κάποια που είχαν να κάνουν με την οικογένεια μου. Υπήρξαν πράγματα που γράψαμε και όταν τα διάβασα, σκέφτηκα να τα αφαιρέσω. Μετά όμως είπα «όχι, δεν θα τα αφαιρέσω, θα τα αφήσω έτσι». Ξέρεις, το «σε όποιον αρέσουμε» δεν είναι εγωιστικό, γιατί τουλάχιστον εάν αρέσεις σε κάποιους, να τους αρέσεις γι' αυτό που είσαι και ήσουν»

Δεν μπόρεσα να διαβάσω ολόκληρο το βιβλίο, το διάβασα τμηματικά. Είναι κάτι σαν απολογισμός. Σαν απογραφή των γεγονότων, όπου εμένα μου έκανε πολύ καλό, ακόμα και αν δεν εκδοθεί. Υπήρξαν πράγματα τα οποία κουβαλούσα στο κεφάλι μου και γράφοντας τα και δημοσιοποιώντας τα, ανακουφίζεσαι. Είναι κάτι σαν εξομολόγηση».

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ