"


Δεκτή η έφεση της Καλλιθέας για το ματς με Καναλάκι - Με άλλη ψυχολογία στο ματς με τον Κρόνο Αργυράδων



Ανατροπή της Α/θμιας απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, είχαμε σήμερα από την Επιτροπή Εφέσεων, η οποία, δικαίωσε τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, όσο αφορά το ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου, στο οποίο δεν προσήλθε να αγωνιστεί.

Πρωτόδικα από το Καστοριανό συγκρότημα επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών θεωρώντας το υπαίτιο για τη μη διεξαγωγή με τέρματα 3-0, ενώ παράλληλα είχε επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ.




Ωστόσο, η ομάδα της Καλλιθέας υπέβαλε έφεση κατά της απόφασης προσκομίζοντας και νέα δικαιολογητικά, όσον αφορά τους λόγους μη προσέλευσης της ομάδας στο γήπεδο του Καναλακίου για την αναμέτρηση με τον Αχέροντα.

Η απόφαση της έφεσης που εκδικάστηκε και ανακοινώθηκε σήμερα, δικαιώνει την ομάδα της Καλλιθέας, στην οποία επιστρέφονται οι 3 βαθμοί που αφαιρέθηκαν πρωτόδικα, ενώ δεν ισχύει και το χρηματικό πρόστιμο που της είχε επιβληθεί.

Παράλληλα, εντός 15 ημερών θα οριστεί εκ νέου ο αγώνας Αχέροντας Καναλακίου-Μ.Α Καλλιθέας.
Μετά την θετική αυτή εξέλιξ και ειδικότερα της επιστροφής των  3 βαθμών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει κι ένα ματς λιγότερο, η ομάδα της Καλλιθέας, βελτίωσε την βαθμολογική της θέση και σίγουρα θα ταξιδέψει με άλλη ψυχολογία στην Κέρκυρα, στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρησή της με τον Κρόνο Αργυράδων.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ