"


Ανακοίνωση των αγροτών μετά τη σημερινή επιτυχία της κινητοποίησης


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κινητοποίηση που είχαμε προγραμματίσει για σήμερα, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, στη ΔΟΥ Καστοριάς.


Επιδώσαμε ψήφισμα με τα αιτήματά μας στην αναπληρώτρια διευθύντρια της ΔΟΥ κ. Δούφλια Αγλαΐα επικεντρώνοντας την προσοχή μας στα βασικά ζητήματα που έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες της ΔΟΥ, όπως τη θέσπιση του αφορολόγητου πετρελαίου, το φορο-ασφαλιστικό νόμο που ισχύει και την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά εξ αιτίας του υψηλού ΦΠΑ, της προκαταβολής φόρου, του ΕΝΦΙΑ, του τέλους επιτηδεύματος.

Ο αποκλεισμός διήρκησε δύο ώρες.

Έγινε γενική συνέλευση και αποφασίστηκε η συνάντηση με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Τελιγιορίδου Ολυμπία το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 02:00 μ.μ. στο πολιτικό της γραφείο να γίνει με την παρουσία των τρακτέρ.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν όλα τα αιτήματά μας κυρίως, όμως. θα δοθεί έμφαση στα τοπικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές (φράγματα, αρδευτικά, αναδασμοί, τράπεζες ), την καταβολή των αποζημιώσεων από το πρόγραμμα του ΠΣΕΑ για τα φασόλια, την αναγγελία για την ένταξη των σιτηρών του 2017 στο πρόγραμμα ΠΣΕΑ, την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ για τους καύσωνες, τις ελληνοποιήσεις των προϊόντων μας, τις χαμηλές τιμές.

Ευχαριστούμε την αστυνομία για την βοήθεια που μας προσέφερε ώστε να πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή η κινητοποίηση.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ