"


Η Ορεστίς έκοψε με επιτυχία την βασιλόπιτα του 2019 σε μια όμορφη εκδήλωση

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου, και παρά την επιδημία γαστρεντερίτιδας, έλαβε χώρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019,


στις 11.30 π.μ., η κοπή της Βασιλόπιτας της "Ορεστίδος", στην αίθουσα "Βασίλειος Αβραμίδης" του κτηρίου Δωρεάς Δαμιανού Δούμα.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Λεωνίδας και τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Ν.Δ κα. Μαρία Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νικόλαος Χατζηκυριακίδης, η σύζυγος του μεγάλου ευεργέτη του συλλόγου κα. Αγγέλα Δούμα, πρόεδροι και εκπρόσωποι των συλλόγων, της Φιλοπτώχου Αδελφότητος, της Ευξείνου Λέσχης, του Συλλόγου Μικρασιατών, του Κυνηγετικού συλλόγου και οι δάσκαλοι των τμημάτων του συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Ορεστίδος, κ. Κωνσταντίνος Αδάμ, μετά τις καθιερωμένες ευχές προέβη σε έναν ευσύνοπτο απολογισμό της περασμένης χρονιάς, η οποία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον σύλλογο της Ορεστίδος, με διοργάνωση υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων και υποσχέθηκε ότι το Δ.Σ. θα συνεχίσει με αντίστοιχες δράσεις και το 2019.

Η τυχερή της χρονιάς στην οποία "έπεσε " το νόμισμα ήταν η χορωδός του συλλόγου κα. Ασημούλα Σαχινίδου, η οποία έλαβε, από τα χέρια της δωροθέτη κυρίας Αγγέλας Δούμα, ένα περίτεχνο κόσμημα, ακριβές αντίγραφο αρχαίου ελληνικού κοσμήματος, που εκτίθεται στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης.

Ακολούθησε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα τα οποία ετοίμασαν με μεράκι οι κυρίες του συλλόγου.

Χρόνια Πολλά, με υγεία. Καλή και δημιουργική χρονιά για τον σύλλογο και τον τόπο μας!


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ