"


Εντυπωσίασε το Αργείτικο Καρναβάλι με τη σάτιρα, τη φαντασία, το κέφι, το χορό και το σόου πυροτεχνημάτων (70+ ΦΩΤΟΣ) + (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Αργείτικο Καρναβάλι του 2019 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμη μια χρονιά, χάρη στην ευρηματικότητα, τη φαντασία, το κέφι και τον παλμό των συμμετεχόντων.

Με κυρίαρχο στοιχείο τη σάτιρα και πηγή έμπνευσης την επικαιρότητα, το Αργείτικο Καρναβάλι που είναι το πρώτο καρναβάλι του έτους κατάφερε να γεμίσει τις καρδιές όσων το παρακολούθησαν, με χαρά και ελπίδα για το νέο έτος και να προσφέρει μια ευχάριστη ανάπαυλα από τη δύσκολη καθημερινότητα.

 Το έναυσμα για την έναρξη της παρέλασης, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο οποίος έσυρε πρώτος τον χορό, συνοδευόμενος από το Δημοτικό Συμβούλιο και μέλη του Μ.Σ. «Η ΟΡΕΣΤΙΣ», ενώ τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, κα. Φώφη Γεννηματά, η Βουλευτής ΝΔ Ν. Καστοριάς, κα. Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, κ. Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Παναγιώτης Κώττας και πλήθος άλλων τοπικών φορέων και εκπροσώπων.

Για ακόμη μια χρονιά, το εορταστικό τριήμερο ξεκίνησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την παραδοσιακή γιορτή της γουρουνοχαράς που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους της πόλης, προσφέροντας από νωρίς το απόγευμα λαχταριστές τσιγαρίδες και κρασί, ενώ στη συνέχεια τα μπουλούκια που ξεχύθηκαν στους δρόμους έδωσαν ιδιαίτερο παλμό και ζωντάνια με τις μεταμφιέσεις και την παραδοσιακή μουσική.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ