"


Αρνητικές εξελίξεις για το μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνη


Μεταφέρεται σε φυλακές ενηλίκων...


Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της νεαρής κοπέλας που το Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνη
Οι γιορτές ήταν εξαιρετικά δύσκολες για το 22 ετών μοντέλο που παραμένει έγκλειστο σε κινεζικές φυλακές. Το ίδιο φυσικά και για τους γονείς της, που περιμένουν κάθε μέρα να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση για το παιδί τους.

Τα καλά νέα, ωστόσο, δεν έρχονται και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.

Σήμερα, 22 Ιανουαρίου, η Ειρήνη έχει τα γενέθλιά της. Η συμπλήρωση όμως των 22 χρόνων της σηματοδοτεί παράλληλα μια αρνητική εξέλιξη για την ίδια.

Οι κινεζικές Αρχές πρόκειται να τη μεταφέρουν σε ακόμα πιο σκληρό σωφρονιστικό κατάστημα με ενήλικες κρατούμενες και ακόμα χειρότερες συνθήκες καθώς, πλέον δεν θα βρίσκεται με κοπέλες της ηλικίας της αλλά με γυναίκες με σκληρό ποινικό παρελθόν.

Στις 7 Μαρτίου η Ειρήνη θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών είναι αθώα ή ένοχη.Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ