Τί μαγειρεύουμε αύριο Δευτέρα;


Το μενού για αύριο Δευτέρα 3/11 προτείνει:


Ζυμαρικά με Τόνο και Λαχανικά 

Υλικά

300 gr. ζυμαρικά βίδες
1 τόνο κονσέρβα σε λάδι
200 gr. καλαμπόκι βρασμένο
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
4-5 ντοματίνια
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
2 αγγουράκια τουρσί
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Αλάτι

Οδηγίες

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό κρατώντας τα al dente.

Τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τα κρατάμε ζεστά.

Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια, το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε κύβους.

Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα ντοματίνια, τα οποία προσθέτουμε στο τέλος, κομμένα στην μέση.

Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αφήνουμε την σαλάτα 5 λεπτά, να δέσουν οι γεύσεις!

Η σαλάτα τρώγεται και κρύα αφού την βάλουμε στο ψυγείο για 45 λεπτά!

Πηγή: funkycook.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ