"


Οι χαμηλές θερμοκρασίες θέλουν γούνα!


Οι χαμηλές θερμοκρασίες θέλουν γούνα!


Βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα του χειμώνα κι ενώ ένα παλτό, ένα σκουφάκι κι ένα ζευγάρι γάντια μπορεί να σε κρατήσει ζεστή, τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να σε ζεστάνει τόσο όσο μια γούνα.
Βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα του χειμώνα κι ενώ ένα παλτό, ένα σκουφάκι κι ένα ζευγάρι γάντια μπορεί να σε κρατήσει ζεστή, τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να σε ζεστάνει τόσο όσο μια γούνα. Και αυτή τη σεζόν λοιπόν, η γούνα έχει την τιμητική της και οι σχεδιαστές την έδειξαν σε όλες τις εκδοχές της. Oversized αλλά και cropped, σε ζωηρές αλλά και ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις, με patchwork ή ακόμα και σε αξεσουάρ. Όλες οι γούνες που σχεδιάστηκαν από τους διάσημους designers αλλά και οι περισσότερες που θα βρεις στην αγορά, έχουν ένα κοινό. Η μόδα έχει στραφεί στην οικολογία, κι έτσι οι faux fur (καλής ποιότητας βέβαια) έχουν καταφέρει να “παραγκωνίσουν” τις αληθινές γούνες και να “υποστηρίξουν” τα δικαιώματα των ζώων.

Η γούνα, όμως, πλέον δεν είναι το πανωφόρι που θα σε συνοδεύσει μόνο στις glam εμφανίσεις σου, στα πάρτι ή σε formal περιστάσεις. Έχει κατακτήσει έδαφος και εντάσσεται σε κάθε σύνολο, αφού πρώτα έχουν γίνει οι σωστές στιλιστικές επιλογές που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το κομμάτι.
Κάνε κλικ παρακατω και δες τις επιλογές… 


https://www.tlife.gr/moda/how-to-fashion/aytes-einai-pio-stylish-gounes-pou-tha-vreis-tora-stin-agora/#id_1

Πηγή: tlife.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ