"


Με "πέτσινο" πέναλτι ήττα με ανατροπή στο 86’ η Καλλιθέα, 2-1 στον Φούφα




Αν και προηγήθηκε στο σκορ 0-1 ο Μ.Α Καλλιθέας, δεν κατάφερε τελικά να αποδράσει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Πτολεμαϊδας, στην αναμέτρησή της για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μακεδονικό Φούφα, όπου και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1.

Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, με φτωχό θέαμα και ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Αποστολίδης στο 70’ με σουτ έβαλε την Καλλιθέα στη θέση του… οδηγού (0-1). Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα ο Χάϊτας, έφερε το ματς στα… ίσα.



Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (86’) ο διαιτητής καταλόγισε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι σε χέρι του Τάσιου που ανακάλυψε, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χάϊτας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Μετά και τη νέα δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Καλλιθέας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα αλλά και την αφαίρεση 3 βαθμών, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει υποχωρήσει στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το καθιερωμένο του ρεπό και στην αυλαία του α΄ γύρου (Κυριακή 6 Ιανουαρίου), θα δώσει το τρίτο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας στην Κέρκυρα την Λευκίμμη.



                                                 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ