"


Β’ ΕΠΣ : Πρωταθλητής χειμώνα ο «Εθνικός» Βασιλειάδας – Απρόσμενο «Χ» με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου – Ματσάρα το Νεστόριο-Ελπίδες



Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα πανηγύρισε ο «Εθνικός» Βασιλειάδας, μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Alexiou cars & Service.



Η λήξη του α’ γύρου βρήκε τον «Εθνικό» να απολαμβάνει αήττητος τη μοναξιά της κορυφής με 14 βαθμούς, με απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι», για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή «γκέλαραν» στην έδρα τους, κάνοντας, μάλιστα και την έκπληξη της ημέρας, καθώς παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στον ουραγό της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, χάνοντας και άλλο πολύτιμο έδαφος να ξεφύγουν περισσότερο στην βαθμολογία.




Στην 2η θέση, με διαφορά δύο βαθμών, ακολουθεί η επίσης αήττητη «Φλατσάτα» Οινόης, η οποία – όσο παράξενο και αν φαίνεται - πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο εντός έδρας, επικρατώντας με σκορ 1-0 των Ροσονέρι.

Το ματς της ημέρας έγινε όμως στο Νεστόριο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, γκολ, συγκινήσεις και απίστευτη εξέλιξη με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν με το ασφαλές σκορ 3-0 στο α’ ημίχρονο, δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.



Οι Ελπίδες Μεσοποταμίας, ήταν καταιγιστικές στην επανάληψη και κατόρθωσαν να κάνουν ολική ανατροπή, επικρατώντας με σκορ 3-4, πανηγυρίζοντας, ταυτόχρονα και την πρώτη νίκη τους εκτός έδρας.

Το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα διακοπεί για περίπου ένα μήνα και θα επανέλθει στον κανονικό του ρυθμό το νέο έτος, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

                                     ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ