"


Η νεανική παραδοσιακή μπάντα "ΜΑΟΔΟΝΕΣ" από τη Νάουσα στο 5ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής στην Καστοριά - ΒΙΝΤΕΟ

Μουσικοί από κάθε γωνιά της Ελλάδος δίνουν ραντεβού στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019


Ανακοινώσεων συνέχεια για τα μουσικά σύνολα που θα συμμετέχουν στο 5ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής στο Ιστορικό κέντρο της Καστοριάς, μετά την Αγία Φανφάρα και τη Βουκολική Διαταραχή σειρά παίρνουν οι ΜΑΟΔΟΝΕΣ

Οι ΜΑΟΔΟΝΕΣ είναι μια νεανική παραδοσιακή μπάντα φίλων και συνεργατών απαρτιζόμενη από 4 βασικά μέλη. 
Κλαρίνο: Μαύρος Γιάννης, τρομπέτα: Καρβουνάρης Πασχάλης, ακορντεόν/πλήκτρα: Δρικούδης Γιώργος,  νταούλι/ντραμς Μίσκας Ηλίας.
Στόχος της είναι η διατήρηση και η διάδοση κυρίως των Μακεδονικών παραδοσιακών τραγουδιών αλλά και της  ευρύτερης βαλκανικής περιοχής, όπως αυτά έχουν περάσει και γίνει βίωμα για τον καθένα ξεχωριστά. 
Ξεκίνησε τις εμφανίσεις της από το φθινόπωρο του 2016, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Μακεδονία και ανά την Ελλάδα. Ως ηχητικό υλικό έχει διεκπεραιώσει μια ζωντανή ηχογράφηση η οποία έχει δημοσιευτεί και αναρτηθεί στο διαδίκτυο από τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου. 
Η αγάπη τους για την μουσική και κυρίως την παραδοσιακή, τους έχει αναδείξει ως φίλους και συνανθρώπους, δίνοντας όλο και περισσότερο από τον εαυτό τους θέτοντας κάθε φορά και νέους μουσικούς στόχους.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ