"


Εκλογές στο Σύνδεσμο Γουνοποιών και Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»

Πραγματοποιήθηκαν χθες, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στη Σιάτιστα στο Κτίριο του ΒΙΟΠΑ οι Εκλογές του Συνδέσμου Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»,

για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Εκλεκτόρων για την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Η προσέλευση των γουνοποιών ήταν αθρόα, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών της περιοχής για τον κλάδο παραμένει δυνατό και έντονο, παρά την κρίση που διανύει ο κλάδος.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τους συναδέλφους γουνοποιούς της Σιάτιστας και της ευρύτερης περιοχής που εδώ και 10 χρόνια συνεχίζουν με να με εμπιστεύονται με την ψήφο τους, κατατάσσοντάς με στην πρώτη θέση.

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, πάλεψα για τους συναδέλφους μου και για τη γούνα και αφήνω πίσω μου εκλεκτούς και άξιους συνεχιστές του έργου μου.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον κλάδο ως Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας δηλώνοντας δημόσια ότι θα είμαι πάντα δίπλα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Γ.Γ.Σ.

Με παρακαταθήκη όλα όσα υλοποιήσαμε και όλα όσα προγραμματίσαμε να υλοποιηθούν, ως απερχόμενο Δ.Σ., ξεκινάει μια νέα εποχή για τη γουνοποιία στη Σιάτιστα.
Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας
Δημήτριος Ι. Κοσμίδης

Πηγή: kozan.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ