"


Ο Άγιος Βασίλης σκόρπισε δώρα και χαρά στο εμπορικό κέντρο και μάγεψε με την εμφάνισή του

Ο Άγιος Βασίλης του ΕΤΑΚ Καστοριάς εμφανίστηκε από τον ουρανό σε έναν πλημμυρισμένο από κόσμο χώρο.

Με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο έφτασε φέτος στην Καστοριά ο Άγιος Βασίλης τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, ο οποίος  επέλεξε το Εμπορικό Κέντρο για να μοιράσει τα δώρα του στα παιδάκια. Κατεβαίνοντας από την οροφή του Εμπορικού, «προσγειώθηκε» στο έδαφος, μπροστά στα κατάπληκτα μάτια των εκατοντάδων μικρών θαυμαστών του και ανέβηκε στο έλκηθρό του για να δώσει τα δώρα, υπό τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Καστοριάς.

Την εκδήλωση, που κατακλύστηκε από κόσμο, διοργάνωσε το ΕΤΑΚ Καστοριάς σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς,

Με το πέρας της εκδήλωσης το Δ.Σ. του ΕΤΑΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολίτες της Καστοριάς που έδωσαν το «παρών» και περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να παραλάβουν το δωράκι τους, τους κ.κ. Μάκη Βελλίδη και Τάσο Ζέρβα για την ευγενική τους χορηγία για την αγορά των δώρων και την γενικότερη υποστήριξή τους στην εκδήλωση, τον κ. Χρήστο Ούσλη για την παραχώρηση του έλκηθρου, το Καθαριστήριο «Λεβάντα», την κ. Τζένη Τζιώτζη που μας παραχώρησε τις στολές, το αρτοποιείο «Υφαντίδης» για την προσφορά των γλυκών,  όλους τους καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση, τον Μαέστρο και όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής που συνόδευσαν μουσικά την εκδήλωση, καθώς και όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν ώστε να πετύχει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Στόχος του ΕΤΑΚ είναι η συνέχιση και η καθιέρωση της συγκεκριμένης δράσης προκειμένου να γίνει θεσμός και να εμπλουτίσει τα εορταστικά δρώμενα της πόλης μας.

Το ΕΤΑΚ εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία!
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ