"


Συνελήφθη 43χρονος για παράνομη μεταφορά-διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα -4- αλλοδαπών

Συνελήφθη σήμερα (01-11-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς.


  Αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνέλαβαν 43χρονο ημεδαπό για παράνομη μεταφορά-διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα τεσσάρων (4) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Καστοριάς, τον 43χρονο ως οδηγό και ιδιοκτήτη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου να μεταφέρει-διευκολύνει την έξοδο από Ελληνικό έδαφος, χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, τέσσερις (4)  αλλοδαπούς, ηλικίας 24, 31, 32 και 35 χρονών, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, από τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς ο 31χρονος και ο 32χρονος είναι μη νόμιμοι μετανάστες, ενώ σε βάρος του 35χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, (2) κινητά τηλέφωνα, (2) κάρτες SIM και το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ