"


Η Μαρία Αντωνίου και η Μαρία Σπυράκη μαζί στο 3ο Fur Shopping Festival

“Στηρίζουν διαρκώς την Καστοριά, την επιχειρηματικότητα και την γούνα”




Το 3ο Fur Shopping Festival, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα, 2η μέρα της εκδήλωσης, η Μαρία Αντωνίου και η Εκπρόσωπος Τύπου και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Μαρία Αντωνίου στη σύντομη δήλωσή της καλωσορίζοντας την κ. Μαρία Σπυράκη την ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά, γιατί όχι μόνο δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην περιοχή μας, αλλά διαρκώς στηρίζει την Καστοριά, την επιχειρηματικότητα και την γούνα.

Η κ. Μαρία Σπυράκη δήλωσε πως “αυτός ο εξωστρεφής και πάρα πολύ πετυχημένος κλάδος μπορεί να ανοίξει αγορές, μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερο εισόδημα στην Ελλάδα και πολύ περισσότερες θέσεις εργασίας, αρκεί να έχει τη στήριξη της πολιτείας και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία”.

Τις δύο κυρίες υποδέχθηκε και συνόδευσε στους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κ. Γιάννης Κορεντσίδης.

Η Μαρία Αντωνίου μάλιστα θα πραγματοποιήσει και νέα Επίσκεψη στους χώρους του Φεστιβάλ το πρωί του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ