"

Ζοζέ Μουρίνιο - "Εγώ φταίω και για το Brexit και αν θα βρέξει"

Μετά την ανατροπή της Μάντσεστερ επί της Νιούκαστλ  τον Ζοζέ Μουρίνιο απασφάλισε ρίχνοντας φοβερές ατάκες

Η κορυφαία του ατάκα ήταν εκείνη που "ζήτησε" από τους δημοσιογράφους να του χρεώσουν το Brexit και τις βροχές στο Λονδίνο: "Θα πάω στο Λονδίνο αύριο κι αν βρέξει θα φταίω εγώ. Επίσης, εάν υπάρξουν προβλήματα με τη συμφωνία για το Brexit, πάλι εγώ θα φταίω!"

Κι αυτό δεν ήταν τίποτα, διότι όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του ν' αποσύρει τους Ράσφορντ και ΜακΤόμιναϊ απασφάλισε, λέγοντας: "Ο Μάρκους ήταν στεναχωρημένος στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Σκοτ φοβόταν."

Σχετικά με το μέλλον του στο Μάντσεστερ, ο Μουρίνιο απάντησε ξανά με ωραία ατάκα που αφορούσε τη διοίκηση: "Μου έδωσαν συμβόλαιο μέχρι το 2020. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020. Δεν τους έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο. Το συμβόλαιο μου δόθηκε επειδή ήθελαν να μου το δώσουν."

Τέλος, ο "Μου" έριξε τα "καρφιά" του στους δημοσιογράφους και σε κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα, σημείωσε: "Είμαι 55 ετών. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο ανθρωποκυνηγητό. Μπορώ να το αντέξω αυτό. Μπορώ να ζήσω με αυτό. Κάποια από τα αγόρια, παρά το γεγονός πως δεν είναι στη θέση του άνδρα που τον κυνηγούν, δεν μπορούν να το αντέξουν όλο αυτό. Με τον τρόπο που αρχίσαμε το ματς, πανικοβλήθηκαν. Κάθε μπάλα στην περιοχή, κάποιες φορές πίστευα ότι θα βάζαμε μέχρι και αυτογκόλ." 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ