Χάλκινο μετάλλιο για τον μικρό συμπολίτη μας Κώστα Ισαακίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ ΠονγκΤο Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 2ο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Συνολικά συμμετείχαν 162 αθλητές-τριες από 37 συλλόγους από όλοι την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 8 αθλητές. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ισαακίδης Κώστας κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία των μινι-παμπαίδων.

Ο καστοριανός αθλητής με συνεχείς νίκες έφτασε στον ημιτελικό όπου εκεί γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στα σετ από τον Αλεξούδη (αθλητή από την Ορεστιάδα) όπου στην συνεχεία αυτός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία.

Το συγκεκριμένο μετάλλιο είναι το πρώτο όπου κατακτά αθλητής του Κένταυρου Καστοριάς σε πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα το οποίο αποδεικνύει την καλή και συστηματική δουλεία που γίνεται στο καστοριανό σύλλογο.

Επίσης, καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα, στην  κατηγορία των παμπαίδων: Τοκατλίδης Φώτης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, στους παίδες: Μοσχάκης Νικόλαος, Βράκας Κων/νος, Παναγίωτου Σπύρος και στους εφήβους: Τσεντεκίδης Χρήστος.

Επόμενο αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Βέροιας στις 10-11 Νοεμβρίου.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ