"


Στα 2.40 η τιμή των διοδίων στο μετωπικό σταθμό της Σιάτιστας, από το Μάρτιο του 2019 – Στο 1.30 η τιμή του πλευρικού της Σιάτιστας και στο 0,70 της Καλαμιάς!!


Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την κατασκευή και λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων στον κόμβο της Σιάτιστας, καθώς και των δύο πλευρικών σε Ανατολική Σιάτιστα και Καλαμιά.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Απόστολος Αντωνούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε, σήμερα 10/10, στο kozan.gr, οι σταθμοί θα έχουν ολοκληρωθεί γύρω στο Μάρτιο του 2019, ενώ «η τιμή στους μετωπικούς [σταθμούς] της Σιάτιστας θα είναι στα 2.40 λόγω των αυξήσεων που θα υπάρξουν από 1-1-2019, όσον αφορά τους πλευρικούς η τιμή τους θα είναι για τη μεν Σιάτιστα περίπου στο 1.30 και για την Καλαμιά στα 0,70».

Στο ερώτημα εάν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για την διέλευση των μόνιμων κατοίκων, ο κ. Αντωνούδης υπογράμμισε πως «προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόβλεψη για τους μόνιμους κατοίκους. Στην ΚΥΑ που έχει εκδοθεί πριν από λίγους μήνες υπάρχει μία πρόβλεψη για τα άτομα με αναπηρία και τους ανέργους σε όλη την Εγνατία, αλλά είναι κάτι που προσπαθεί το Υπουργείο Υποδομών να το πετύχει ».





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ