"


Τι μαγειρεύουμε αύριο Τετάρτη 24/10;





Σούπα με baby σπανάκι, κριθαράκι και φασόλια 



Συστατικά
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 φλ. ζωμός λαχανικών
2 φύλλα δάφνης
1 φλ. κριθαράκι
2 φλ. baby σπανάκι
1 κονσέρβα φασόλια σουρωμένη
χυμός από 1 λεμόνι
2 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι, πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρισε το κρεμμύδι με το σκόρδο για περίπου τρία λεπτά.
Πρόσθεσε το θυμάρι και τον βασιλικό και συνέχισε να ανακατεύεις για ένα ακόμη λεπτό.
Ρίξε στην κατσαρόλα τον ζωμό λαχανικών με την δάφνη και ένα φλιτζάνι νερό και άφησέ τα να πάρουν βράση.
Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, ανακάτεψε το κριθαράκι, χαμήλωσε την φωτιά και σιγόβρασε για περίπου 12 λεπτά.
Πρόσθεσε το σπανάκι με τα φασόλια και άφησέ τα να βράσουν για δύο λεπτά.
Ράντισε με τον χυμό λεμονιού και τον μαϊντανό και πρόσθεσε όσο αλατοπίπερο θέλεις.
Σέρβιρε την σούπα όσο είναι ζεστή.

Πηγή: tlife.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ