Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ο Παρχαρίδης της Παραμυθιάς!Είκοσι τρία (23) γκολ σημειώθηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές του 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Την παραγωγικότερη επίθεση έχει το νεοφώτιστο στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής (στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική) με ΕΞΙ ΓΚΟΛ, ενώ τέσσερις από τις 13 ομάδες που συμμετέχουν δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν (Θεσπρωτός, Σερβιανά, Φλωριάδα, Αεράτα Γρεβενά.

Ο εκπρόσωπος του νομού Καστοριάς Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας είναι η μοναδική ομάδα που πέτυχε το απόλυτο (2 στα 2) και παράλληλα είναι η μοναδική που δεν έχει παραβιαστεί η εστία της, ενώ την χειρότερη άμυνα διαθέτουν τα Αεράτα Γρεβενά με 7 γκολ.

Στον πίνακα των σκόρερ ο  Χάρης Παρχαρίδης του Σουλίου Παραμυθιάς φιγουράρει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με 3 γκολ σε 2 αγώνες.

                                                                            ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
3 ΓΚΟΛ: Παρχαρίδης (Σούλι Παραμυθιάς)

2 ΓΚΟΛ: Μαυροματίδης (Μακεδονικός Φούφα), Τσουμάνης (Σούλι Παραμυθιάς)

1 ΓΚΟΛ: Χασάι, Αποστολίδης, Μήνος (Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας), Ιασωνίδης, Γεωργούσης (Τηλυκράτης Λευκάδας), Μιχάλης, Βασιλείου (ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου),  Τσακνάκης (Μακεδονικός Σιάτιστας), Λαγός, Κωστής, Γκασούκας (Ναυπακτιακός Αστέρας), Τζουβάρας (Μακεδονικός Φούφα), Τσεβανέδης, Τσόφλιος (ΑΕ Λευκίμμης), Χαρτσιάς (Κρόνος Αργυράδων).


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ